Kas praskaidrina mano rytą?

Rytas. Tarkim, pirmadienio. Tamsu, sninga, šalta. Kėblinu į sustojimą, sėdu į viešąjį transportą ir nusiteikiu valandinei kelionei į darbą. Rūstūs, žiovaujantys veidai, tas pats šaltis ir tamsa. Sugraibau kišenėj mobilaus ausinukus ir įsijungiu radiją. Šį rytą tebūnie tai "Užupio radijas". Teisybę pasakius, nuo legendinių "Radijo šou" laikų nebuvau jo įsijungęs. O be reikalo :)

Dabar beveik kiekvieną dieną mane į darbą lydi pono Romo laida, kuri priverčia plačiai išsišiepti, suteikia geros energijos ir tikrai atstoja tą kolegų taip dievinamą kavą (brrr…, nemėgstu kavos). Labai įdomus laidos formatas, unikalus Romo balsas, subtilus jumoras ir nuotaikinga muzika. Paklausykit ištraukų patys:

Kol klausote, pateiksiu trumpą interviu su laidos vedėju aktoriumi Romu Ramanausku, kuris "neįkyriai" suteikia man energijos kas rytą.

Kiek laiko jau vedate šią nuotaikingą rytinę-informacinę-šviečiamąją-neįkyriai laidą?

rr: Vedu šią laidą antrą sezoną. Prieš tai sezoną šiame radijuje vedžiau "Knygų pasaulį", vėliau – "crazy" žinias "iš užupio ir pasaulio". Kai pradėjau didžėjaut priešpietiniai-rytiniai, supatau,jau  nuo seno, kad tai turi būt su šypsena, su ženklu + !

Is kur semiatės tiek rytinės energijos? Gal pumpuojate taip dažnai minimos kavos?

rr: Rytinei mano nuotaikai, energijai, "cyyzui":) padeda ir profesija aktoriaus (kuri,neri,buni – į personažą) ir patirtis (neeilinė,gabi,didelė,žėrinti,įvairiaspalve.. ir t.t.;). Man patinka sau atrastas moto: "Kalbėk prasmingai, linksmai, arba tylėk". Į tai viskas ir  telpa. Ir gyvenime, ir mene.

Ar laidoje grojanti muzika – Jūsų mėgiamiausia? Kas sudaro grojaraštį?

rr: Muzika yra iš radijo savininkų fonotekos. Manau, vienos geriausių. Muzika tinka laidai, klausymui ir Vilniui. Ji ironiška, romantinė,roc’nrolinė ir t.t

Taigi, kam patiko įsijunkite rytais ir Jūs "Užupio radiją" (94,9 FM Vilniuje) arba klausykite internetu. Tikrai teigiama energija :)

4 Responses to “Kas praskaidrina mano rytą?”


Comments are currently closed.



Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar